avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Transport de persoane in regim de inchiriere
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Transport de persoane in regim de inchiriere

Este posibil trasportul de persoane in regim de inchirieri avand clienti ( persoane juritice, nu privati) pe teritoriul Italiei ?

Cel mai recent răspuns: Michael.mihai , utilizator 21:53, 24 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Sunteti persoana juridica sau fizica? In Romania sau in Italia?
Buna seara,
Multumesc ptr. atentie.
Sunt o persoana juridica in Romania care are possibilitatea de a desvolta bisnessul (inchirieri de masini cu sofer) in Italia.
Ideal ar fi daca as putea face cerere de autorizatii ptr trasportul de persoane in regim de inchirieri cu sofer. (cu masinile societatii dar inmatriculate in Italia).
Va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra.
MB

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulație in italia cu masină înscrisă in românia Pachina Pachina Bună ziua.Am o firma de transport marfă in România si vreau să stiu dacă pot să-mi inchiriez microbuzul mie ca persoană fizică.Mentionez că microbuzul ... (vezi toată discuția)
Pfa cu cod caen 4939 poate executa transport in regim de inchiriere? eameam eameam Desi Registrul Comertului a acordat respectivul cod CAEN, Primaria sustine ca in calitate de PFA nu se poate executa transport in regim de inchiriere (cu ... (vezi toată discuția)
transport local in regim de Închiriere - contract? DLucian05 DLucian05 Buna ziua, Sunt interesat de partea legala din spatele serviciului local in regim de inchiriere cu sofer in Bucuresti. Mai exact, sunt interesat de partea ... (vezi toată discuția)