avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditii inscriere in ordinul biologilor si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditii inscriere in ordinul biologilor si biochimistilor

sunt absolventa a facultatii de biologie - sectia biochimie, a Univ.Bucuresti iar in prezent lucrez ca tehnician de laborator intr-un laborator de analiza a produselor alimentare.As dori sa stiu care sunt conditiile pt obtinerea ALP-ului si daca perioada lucrata in aceasta functie ma va ajuta in obtinerea acestuia.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 10 Ianuarie 2019
Vedeti acest link :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu 6 luni Nicollee20 Nicollee20 Buna seara, Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns pentru urmatoarea neclarificare. Am terminat Facultatea de Biologie, specializarea Biochimie (licenta ... (vezi toată discuția)
Spor de toxicitate acordat in urma administrarii de opioide nedreptate nedreptate Buna seara, Sunt cadru medical si in baza nu stiu carei legi sunt OBLIGATA de catre sefii mei sa administrez opioidul Sintalgon pacientilor aflati in sevraj ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru cdn2828 cdn2828 Buna ziua! Am profesia de biolog si lucrez intr-un laborator de analize medicale in departmentul de anatomie patologica. La semnarea contractului am ... (vezi toată discuția)