avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... organigrama schimbata pt a desfiinta postul
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

organigrama schimbata pt a desfiinta postul

Va rog sa mi spuneti ce se poate face in cazul in care directorul meu datorita faptului ca nu am semnat in iarna la final de buget o factura de o suma foarte mare iar pentru ca nu am vrut sa mi dau demisia acuma schimba organigrama iar postul meu nu se mai regaseste.
Cel mai recent răspuns: costi11 , utilizator 13:08, 11 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc din suflet si va doresc multa sanatate .O zi buna!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate sa anuleze angajatorul o demisie art 81.lit 8? miniel miniel Bună ziua! Revin cu o noua rugăminte.Azi 05.01.2018 mi-am dat demisia cu data de 08. 01.2018 cu art. 81 lit. 8 și al doilea motiv pentru faptul că de ... (vezi toată discuția)
Conducere sau executie ? mihaiu mihaiu Buna seara doresc sa stiu precis, daca functia pe care o ocup este de conducere sau de executie, pentru a cunoaste exact nr de zile legal necesare la ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare contract de munca 27George 27George Bună ziua, Numele meu este George și lucrez într-un Hipermarket din 2010 cu funcția de șef schimb magazin. În urma noii organigrame a firmei am primit ... (vezi toată discuția)