avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz semnare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz semnare contract de munca

Bună ziua,
Numele meu este George și lucrez într-un Hipermarket din 2010 cu funcția de șef schimb magazin. În urma noii organigrame a firmei am primit un contract de munca de lucrător comercial (specialist)...dar fără prea multe explicații... Va rog frumos să-mi spuneți dacă refuz semnarea acestui contract cu schimbarea funcției care ar fii consecințele?
Sunt pe perioada nederminata conform contractului initial.
Va rog, dacă puteți, să-mi răspundeți urgent deoarece în urma primului refuz de a semna, directorul de magazin mi-a mai dat 24 de ore de gândire... adică azi trebuie sa dau răspunsul final.
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 1 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu semnati , acel c .i.m. nu poate sa-si produca efectele pentru care se doreste a fi semnat.

In acest caz, exista posibilitatea concedierii dvs. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului 27George 27George Buna ziua Numele meu este George si am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns concret cu privire la corectitudinea unei FISE DE POST si efectul acesteia la ... (vezi toată discuția)
Beneficiar impune reguli firma paza grunwald grunwald Buna ziua, In doua hipermarket-uri din Iasi apartinand aceluiasi brand directorii/sefii magazin, mai nou inspectorul zonal impun societatii de paza si ... (vezi toată discuția)
desfiintare post,refuz semnare aa angajat pe un post similar Belgi Belgi Buna ziua.In cazul desfiintarii unui post(art 65 din Codul Muncii),daca angajatul refuza sa semneze act-ul aditional pentru un post similar oferit de ... (vezi toată discuția)