avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cim 4 ore fără semnătura de încetare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cim 4 ore fără semnătura de încetare.

La 2 Ianuarie am fost informat ca postul meu de sofer în firma s a desființat . Datorită lipsei de personal .. Au plecat oameni din firma la începutul anului ..
Eu nici pana acum (09 ianuarie) nu am semnat vreo demisie sau încetare a contractului individual de munca. L am sunat pe fostul șef .. Dar acesta nu m a lămurit .. A rămas sa mă sune el înapoi dar nimic.
Pot sa fiu dat afară din firma fără înștiințare prealabila și fără sa semnez vreo demisie daca sunt la program de 4 ore.
Menționez ca în paralel mai sunt angajat la o alta firma tot cu 4 ore și dacă rămân numai aici angajat, firma respectiva va trebui sa plătească integral contribuțiile la salariul de 8 ore.
Mulțumesc !
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
ulei28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 10 Ianuarie 2019
Demisia nu vi-o da angajatorul, ci o depuneti dvs.

Puteti sesiza ITM-ul cu privire la acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare de la fostul loc de munca ionutz24 ionutz24 acum 6 luni am demisionat cu demisie la zi de la firma care lucram ca sofer,pt. a pleca din tara.acum am venit inapoi si incerc sa ma angajez dar toate firmele ... (vezi toată discuția)
Nu imi primesc salariul si contractul de munca BratuAurel BratuAurel Lucrez de la jumatatea lunii octombrie la firma Akord Security ,o firma de paza in cadrul cladiriii SITRACO UNIRII ,unde se afla si AMBASADA ISRAEL ca ... (vezi toată discuția)
Durata eliberarii adeverintei de vechime tina&dcn tina&dcn As dori sa stiu si eu cat dureaza eliberarea unei adeverinte de vechime pt. ca astept deja de 4 luni aceasta adeverinta de la ultimul loc de munca... Deja ... (vezi toată discuția)