avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caracterizare de la fostul loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caracterizare de la fostul loc de munca

acum 6 luni am demisionat cu demisie la zi de la firma care lucram ca sofer,pt. a pleca din tara.acum am venit inapoi si incerc sa ma angajez dar toate firmele la care am depus cv si au sunat la fostul loc de munca au primit o caracterizare despre mine groaznica chiar daca eu nu am plecat cu probleme din firma,ce as putea face ca fostul sef sa-mi dea o caracterizare scrisa(nu vrea momentan sa-mi dea)as putea sa-l constrang cumva legal?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:45, 25 Februarie 2011
Este obligatia angajatorului sa va elibereze acest document,potrivit Codului Muncii,dar va intreb...cu ce va ajuta daca in acest document va va caracteriza intr-un mod foarte putin avantajos pt.dvs.?
Dar daca insistati in obtinerea acestui document,iar angajatorul nu vrea sa-l intocmeasca,depuneti in acest sens plangere la ITM.
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare de la ultimul loc de munca ionutz24 ionutz24 daca in caracterizarea de la ultimul loc de munca sunt caracterizat doar prin minciuni din partea fostului sef,eu neavand abateri pot sa-l constrang sa spuna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere copil iar ... Andreeabt Andreeabt Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere copil iar luna aceasta ar trebui să mă angajez pt a beneficia de stimulent doar că angajatorul nu mă ... (vezi toată discuția)
Demisie Danielalilianaborzan Danielalilianaborzan Bună ziua. Soțul meu este gardian public la o firma de 9 luni. Deși contractul de munca a fost încheiat pe o perioada nedeterminata și nu au fost probleme ... (vezi toată discuția)