avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caracterizare de la ultimul loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caracterizare de la ultimul loc de munca

daca in caracterizarea de la ultimul loc de munca sunt caracterizat doar prin minciuni din partea fostului sef,eu neavand abateri pot sa-l constrang sa spuna adevarul in privinta intervalului de timp in care am lucrt pt el?
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 22:32, 25 Februarie 2011
Nu,nu puteti.
ionutz incearca sa apesi pe butonul raspunde si nu sa deschizi alte subiecte.
referitor la intrebare banuiesc ca mai aveti si colegi pe langa acel sef si acei colegi pot spune adevarul.
important este cu ce va afecteaza pe dvs ceea ce scrie fostul angajator si de ce noul angajator solicita caracterizare.
la noul loc de munca m-au intrebat unde am lucrat si am dat numele firmei unde am lucrat,au sunat acolo si fostul sef a spus despre mine numai minciuni ca as fi facut probleme f mari,si nu e adevarat,din pacate am fost refuzat din cauza caracterizarii telefonice de la fostul sef
pot sa-l constrang sa spuna adevarul

Daca mergeti la vechiul loc de munca,pentru o discutie cu seful dvs.in vederea obtinerii unei "caracterizari",nu va pierdeti calmul sa ajungeti la un conflic,cel putin verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare floring64 floring64 Cu ultimul angajator mă judec pentru un litigiu de munca,împreună cu alţi angajaţi, iar acuma mi-am găsit un alt loc de muncă, dar îmi cere ... (vezi toată discuția)
Autoritatea tutelara - divort cristina1580c cristina1580c Buna ziua, am si eu cateva intrebari......sunt nedumerita...sunt in divort cu sotul meu....si am primit de la Autoritatea Tutelara o instiintare cum sa ne ... (vezi toată discuția)
Caracterizare de la ultimul loc de munca Dana1974 Dana1974 salutare! ce alte solutii ai atunci cind fostul tau patron ,,suparat pe tine \'\'nu vrea sa-ti de o carcterizare ,desi ai fost un angajat exemplu. Sunt ... (vezi toată discuția)