avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se calculeaza salariul intr-o luna cu zile de CO?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se calculeaza salariul intr-o luna cu zile de CO?

Buna ziua,

In luna decembrie am avut 9 zile concediu de odihna. Salariul pe decembrie a fost exact cat ar fi fost pentru o luna fara nicio zi de CO. In alte luni din 2018 in care am avut zile de CO am incasat salariul usor mai mare, in functie de cate zile am efectuat; evident ma asteptam sa fie aceeasi situatie si in decembrie.

Imi poate explica cineva cum se calculeaza salariul pentru lunile in care se efectueaza zile de CO, va rog? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 12:15, 10 Ianuarie 2019
Ati sesizat bine ! Pe perioada de CO, plata se face ca si cum zilele au fost lucrate ! (inclusiv sporuri) ! Formula este ValCO= (Salariu incadrare+ Sporuri)/Zile Lucratoare din Luna x Zile CO
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna anyme anyme Buna seara, Am un angajat care a demisionat in 10 decembrie. 1.Cum ii calculez suma aferenta concediului de odihna neefectuat? 2.Unde o trec in declaratia ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a fost in concediu medical mai multe luni, brutul realizat in lunile de concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical roxanafcs roxanafcs Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pentru luna decembrie a anului 2014, cand am avut 9 zile lucratoare de concediu medical pentru risc ... (vezi toată discuția)