avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara platita de taximetristi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara platita de taximetristi

speta: divort cu doi copii minori; incredintare catre mama; tatal nu vrea sa plateasca pensie decat la salariul minim pe economie pe care il are in cartea de munca; Cum dovedesc ca are venituri mai mari? este obligatoriu ca firma unde lucreaza ca taximetrist sa aiba un document prin care se dovedeste ca el ia o parte din incasari?
Cel mai recent răspuns: Tango , utilizator 20:45, 29 Iulie 2006
Da!!! Firma la care lucreza are documentele necesare( daca are contract de munca).Poti obtina 25% din veniturile nete.Afla unde lucreza si cheama-l in instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Claudia Berekmery Claudia Berekmery Buna! Am 17 ani si sunt un copil nascut in urma unei relatii de concubinaj ! Parintii mei sunt despartiti,eu sunt pe numele tatalui si stau cu mama mea. Tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cristiandaniel cristiandaniel Buna seara, am doi copii in concubinaj,recunoscuti de catre tata.Tatal copiilor a plecat la munca in Germania,unde sa impacat cu fosta sotie ,,,copii au 2 ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere cami79feli cami79feli BUNA ZIUA.SUNT O MAMA CARE CRESTE O FETITA SINGURAIAR TATAL EI NU VREA SA PLATEASCA PENSIA PE MOTIV CA NU ARE NICI UN VENIT.AM FOST SI LA ORGANELE DED DREPT SI ... (vezi toată discuția)