avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIA DE INTRETINERE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIA DE INTRETINERE

BUNA ZIUA.SUNT O MAMA CARE CRESTE O FETITA SINGURAIAR TATAL EI NU VREA SA PLATEASCA PENSIA PE MOTIV CA NU ARE NICI UN VENIT.AM FOST SI LA ORGANELE DED DREPT SI MI-A VENIT ACASA RASPUNS N.U.P.PE MOTIV CA NU E INREGISTRAT CU CARETE DE MUNCA.AM SPUS CA LUCREAZA LA NEGRU,DAR EI IMI CER MIE MARTORI SI SA DOVEDESC CA ARE UN VENIT.ACUM INTREB SI EU >CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC IN RIVINTA ACEASTA,TREBUIE EU SA MERG SA IL URMARESC SI SA DUC TOT EU DOVEZI CA ARE UN LOC DE MUNCA???CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE?VAROG SA IMI DATI UN SFAT CA NU MAI AM PUTERE SA FAC FATA.
Cel mai recent răspuns: cami79feli , utilizator 17:20, 30 Martie 2011
daca dvs spuneti ca munceste , trebuie sa aduceti probe in sprijinul acestor afirmatii.
daca are bunuri in proprietate , il puteti executa silit.
SI CUM SA FAC ACEST LUCRU?NU AM TIMP SA IL URMARESC.SI DACA DUC POZE SAU FOTOGRAFII ,IN INSTANTA NU SUNT LUATE IN CONSIDERARE.EU MA GANDESC CA ,DACA INSTANTA A HOTARAT SA DEA O ANUMITA SUMA STIIND CA NU LUCREAZA INSEAMNA CA E OBLIGAT SA DEA.SAU MA GANDESC CA AR TREBUI SA CAUTE EI UNDE LUCREAZA MAI ALES CA LE/AM DAT INDICII UNDE SA IL CAUTE.TATAL EI NU ARE NIMIC PROPRIETATE PE NUMELE LUI SI NU POT SA II FAC EXECUTARE SILITA.ASTA INSEAMNA CA,DACA EL TOATA VIATA NU VA MUNCI CU CARTE DE MUNCA SI NU VA AVEA NICI O PROPRIETATE VA PUTEA STA TOATA VIATA LINISTIT FARA NICI O OBLIGATIE.FRUMOASE LEGI AVEM.MULTE MAME PLANG DIN CAUZA ASTA.
Chiar daca nu are venit instanta il poate obliga la plata pensiei de intretinere in cuantum de 25 % din salariul minim pe economie.
Nu trebuie sa probati nimic, introduceti actiune in instanta si solicitati stabilirea pensiei de intretinere la 25 % din salariul minim pe economie, declarati ca nu cunoasteti locul de munca al tatalui minorului si ca nu ii stiti veniturile, solicitand obligarea acestuia la plata pensiei de intretinere.
Actiunea este scutita de taxa de timbru, iar parintele obligat sa plateasca pensie de intretinere chiar daca nu are un loc de munca.
AM FOST IN INSTANTA SI AM FACUT CE ATI SPUS MAI DEVREME,DAR LA POLITIE SI LA PROCURATURA SI MI-AU TRIMIS RASPUNS SCRIS NEINCEPEREA URMARIRII PENALE SI CA VA PLATI CAND VA AVEA BANI.DE AICI NU MAI STIU CE SA FAC.CUM SA TREC PESTE POLITIE SI PROCURATURA.VA ROG SA MA INVATATI.
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
cami79feli, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am hotararea dar nu vrea sa imi plateasca pensia alimentara marinela0488 marinela0488 Buna ziua. Am o intrebare. Am un copil de 3 ani si m-am judecat cu tatal lui pt pensie alimentara. A sosit hotatrarea de 2 luni dar acesta nu vrea sai ... (vezi toată discuția)
Abandon kaa 1 kaa 1 .. de familie nu si-a platit de 3 luni pensia de intretinere stabilita de instanta acu 2 ani. intre timp si-a schimbat jobu si am convenit sa plateasca in ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara -somer Anacrsitina Anacrsitina Daca tatal ramane fara serviciu si este divortat din ce i se retine pensia alimentara in cazul in care are ajutor de somaj si cat i se retine ,sau nu are ... (vezi toată discuția)