avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizatie copil

DACA detin un pfa,avnd proiect european,vreau sa stiu DACA pot beneficia de indemnizatie pentru crestere copil?la semnarea contractului era stipulat faptul ca timp de 5 ani imi mention activitatea...DACA stie cineva exact care este procedura?sau pot beneficia doar de stimulentul acela de insertie,continundu-mi activitatea cu pfa mva rog DACA stie cineva un raspuns concret.multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in 2 privinte: 1. eu am un pfa deschis de un an de zile, cu venit declarat de 600 lei/trimestru(obiectul de activitate e ... (vezi toată discuția)
Tatal si indemnizatia de crestere a copilului cristinaxxx cristinaxxx buna ziua! sotul meu are un pfa din mai 2009 si in ultiile 12 luni a realizat venituri impozabile.are toate platile si impozitele la zi. eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)