avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Document doveditor vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Document doveditor vechime in munca

Buna ziua! La locul de munca actual numarul zilelor de concediu este calculat in functie de anii de vechime lucrati anterior. Nu am toate documentele de la toate joburile anterioare care-mi dovedesc vechimea, unele firme nici nu mai exista.
Cine imi poate elibera un document care dovedeste toata vechimea in munca?

Multumesc.
Maria Oproiu
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
MariaOp, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 10 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nicio institutie din stat nu are cum sa va elibereaza asa ceva ....vechimea totala se poate afla numai din carnetul de munca si din adeverintele de vechime
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada vechime totala în munca. bună seara! la noul loc de ... gabrielle_24 gabrielle_24 Dovada vechime totala în munca. Bună seara! La noul loc de munca se cere sa duc dovada de vechime totala în munca pentru a se stabili numărul total de ... (vezi toată discuția)
Urgent - verificare vechime și cim 199203 199203 Vreau sa vad cati ani am vechime in câmpul muncii?!. Vreau sa stiu daca la actualul loc de munca lucrez cu contract de munca legal?. (vezi toată discuția)
Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a ... furtunaoana furtunaoana Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a lucrat la diferite firme private și cu pauze, cum o pot obține? Mulțumesc. (vezi toată discuția)