avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia la limita de virsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia la limita de virsta

Am 68 de ani si 6luni,nu sunt pensionar nu mai lucrez,I-mi lipsesc 2 ani si 6 luni ca sa fac 15 ani limita minima de pensionare.Care este minimum de plata lunara pentru a complecta cei 2 ani si 6 luni sa pot primi pensie.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cotizatia minima lunara Valentino 69 Valentino 69 Sunt nascut in anul 1950 21 lulie am 68de ani si 6 luni nu sunt pensionar nu mai lucrez,I-mi lipsesc 2 ani si 6 luni.Cit trebuie sa platesc pe luna ca sa ... (vezi toată discuția)
Pensia la limita de vârstă Valentino 69 Valentino 69 Am 68 de ani si 6 luni,nu sunt pensionar nu mai lucrez,I-mi lipsesc 2 ani si 6 luni ca sa omplectez 15 ani limita minima de cotizare ca sa pot primi pensie. ... (vezi toată discuția)
Pensie la limita de virsta Valentino 69 Valentino 69 Am 68 de ani si 6 luni nu sunt pensionar,am nevoie de 2 ani si 6 luni sa completez minimu 15 ani vechime.Ce trebuie sa fac ca sa primesc pensie?? (vezi toată discuția)