avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cotizatia minima lunara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cotizatia minima lunara

Sunt nascut in anul 1950 21 lulie am 68de ani si 6 luni nu sunt pensionar nu mai lucrez,I-mi lipsesc 2 ani si 6 luni.Cit trebuie sa platesc pe luna ca sa compectez cei 2 ani si 6luni pentru limita minima de 15 ani si sa pot primi pensie?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:38, 20 Ianuarie 2019
Doriti sa platiti retroactiv sau pentru viitor?

Doresc sa platesc retroactiv
Cornel Vasile a scris:

Doriti sa platiti retroactiv sau pentru viitor?

Ați primit răspunsul aici`!

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia la limita de virsta Valentino 69 Valentino 69 Am 68 de ani si 6luni,nu sunt pensionar nu mai lucrez,I-mi lipsesc 2 ani si 6 luni ca sa fac 15 ani limita minima de pensionare.Care este minimum de plata ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie anticipat? catalina.holiciuc@yahoo.com catalina.holiciuc@yahoo.com Tatal meu este nascut pe 28 august 1950.Total vechime pana in momentul actual este de 30 de ani si 6 luni din care: -2 ani si 7 luni grupa I -17 ani si 9 ... (vezi toată discuția)
Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum ... Sevrin Sevrin Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum 6 ani de zile, la care plateste luna de luna Acei 6 ani de cotizatie \"aprobarea OUG 163/2020 \" ... (vezi toată discuția)