avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua

Am si eu o intrebare am o fetita de 4 ani eu si tatal fetitei suntem despartiti nu am fost casatoriti nu mai stam impreuna de cand sa nascut fetita el a facut un test ADN spunand ca fetita nu este al lui dupa ce a iesit rezultatul testului fiindca a iesit ca este a lui a vrut sa mi o ia ma dat in judecata eu am castigat procesul fetita este stabilita la mine data de lege la mine dar custodia este comuna el imi plateste pensie alimentara nu are un drept de vizita pentru ca nu si a dat acest interes eu as vrea sa plec in strainatate cu fetita mea acasa nu vreau sa las fetita el nu vrea sa imi dea semnatura sa imi pot lua fetita cu mine ce este de facut va rog ma puteti ajuta
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
Marya Yonela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:45, 11 Ianuarie 2019
Buna ziua,
solutia este doar in instanta de judecata. Cata vreme tatal copilului nu va da acordul de buna voie singura posibilitatea este sa il actionati in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să formulați o acțiune solicitând instanței ca, prin hotărârea ce se va pronunța, să fie suplinit consimțământul tatălui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Mihaela2290 Mihaela2290 Buna ziua. As dori sa ma ajutati sa rezolv o problema veche. Am o fetita de 5 ani nascuta in Italia. M.am despartit de tatal inainte de a naste fetita. Mi.am ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil GEORGY28 GEORGY28 Va rog sa ma ajutati.Am o fetita de 9 luni si jumatate care nu a fost recunoscuta de tata deoarece nu si-a dorit copil si influentat mai mult de mama sa nu o ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copilul CristiCD CristiCD Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt tatal unui copil, dar eu si mama copilului nu suntem casatoriti. Copilul imi poarta numele, iar custodia ... (vezi toată discuția)