avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe cedarea folosinta apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe cedarea folosinta apartament

Am dat spre inchiriere o garsoniera in februarie 2018 si am depus atunci formularul 220,cu suma estimata 6000 lei. NU am mai depus alte declaratii si nu am alte venituri impozabile. Nu stiu ce ar trebui sa fac in continuare ca sa pot plati impozitul? De la Anaf nu mi s-a comunicat nimic in acest rastimp .Ar fi trebuit sa depun si declaratia unica ? Cum sa fac ca sa platesc pana in luna martie?
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:56, 11 Ianuarie 2019
Mergeti urgent la finante pentru a va lamuri si o sa va spuna cat aveti si de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)
Obligatii cas estimate ... nu am incasat suficienti bani (facturi fiscale) educ2012 educ2012 -Am deschis PFA in februarie (2018). \"Sunt in primul an\". -Am completat Declaratia Unica in 10 august 2018. -Am incasat (Facturi Fiscale) 7100 lei ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)