avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerificat urbanism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerificat urbanism

Buna ziua ,

Pentru constructia unui case pe un teren care nu este imprejmuit se solicita un singur certificat de urbanism in care se mentioneaza atat constructia gardului cat si constructia casei ?


Cel mai recent răspuns: Diegutza , utilizator 23:58, 29 Noiembrie 2009
Iael a scris:
Pentru constructia unui case pe un teren care nu este imprejmuit se solicita un singur certificat de urbanism in care se mentioneaza atat constructia gardului cat si constructia casei ?

Buna ziua,
Puteti solicita mai intai CU pentru gard si apoi pentru constructii sau puteti solicita CU pentru toate lucrarile.
Depinde de capacitatea Dvs. financiara.
Cu stima,
Va multumesc pentru raspuns.

Eu recent am construit si va recomand sa treceti si gardul si casa si anexele in certificatul de urbanism de la inceput. Autorizatia de constructie o sa contina tot ce treceti acuma in cererea depusa. Nu stiu sa difera pretul.Tot ce omiteti acuma o sa platiti din nou incepand cu autorizatia de urbanism pana la autorizatia de constructii,si proiectant ,etc. Succes!
Ca anexe de regula ce se mentioneaza?
Este vorba de garaj,atelier,depozit,etc

Alte discuții în legătură

Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)
Proiect de casa stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,daca nu va deranez ,am si eu o intrebare.Pot face un prect de casa in usa legal care poate fi recunoscut in romina pentru aprobare ,si daca da ce ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)