Buna ziua. Mama mea are o casa construita in 1976 pe un teren, care partial este al statului si partial al ei (269 mp apartin mamei, iar 133 mp apartin statului). In 2007, tatal meu (care intre timp a decedat) a solicitat prefecturii, vanzarea celor 133 mp de teren care apartin statului. Raspunsul a fost, la acea vreme, negativ, invocandu-se de catre prefectura, art.35 din Legea 18/1991. Mama mea ar vrea sa vanda casa, fiindca e batrana, si s-ar muta mai aproape de noi, insa nu gaseste cumparatori, pt ca o parte din teren e al statului, si nimeni nu vrea sa se complice cu statul roman. Ce se poate face in aceasta situatie? Cum putem intra in posesia acelei parti din teren? Nu au aparut intre timp modificari la legea 18/1991, care sa permita cumpararea terenurilor in folosinta, la care statul e proprietar? Va multumesc!
Titlu de proprietate
tibi12
Mi s-a spus ca pentru v-c trebuie si titlu de propietate pt imobilul bunicilor cumparat in 1976, titlu care sa ateste ca in 1991 au primit imobilul inapoi de ... (vezi toată discuția)