avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare siluta
Discuție deschisă în Executare silită

Executare siluta

Buna ziua
Am primit de la executor o somatie de plata pentru suma de 8100 lei. Mentionez ca am avut un credit pentru care am fost executat silit (160000 lei) in baza unei hotarari judecatoresti. Am achitat inca din 2016 acea suma prin proprire pe salariu. Ref. la somatie executorul a zis ca ac suma reprezinta comisioane adaugat pe parcursul executarii conform contractului de credit si ca pot contesta suma respectiva in termen de 15 zile in instanta. Mi se pare foarte mare suma si nu stiu cum sa procedez. Va rog sa-mi dati un sfat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:19, 14 Ianuarie 2019
Degeaba contestati daca nu sunt clauze abuzive în contract.
Contestatie la executare int ermen de 15 zile. Daca spuneti ca ati si platit... Probabil ca au procesat paltile tarziu sau efctiv au scos dobanzi din burta. Ar trebui sa studieze actele cine de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea pe salariu - pana cand? luciffere luciffere Am avut un credit pe care nu l-am mai putut onora. Astfel, banca a pus poprire pe salariu si s-a inceput poprirea lunara a 1/3 din salariu. La data inceperii ... (vezi toată discuția)
Se pot aplica penalitati la credit dupa infiintarea popririi? ady68 ady68 Am luat un credit de la Raiffeisen Bank in anul 2008. Din anumite motive nu am mai putut achita creditul. In anul 2014, s-a infiintat poprirea pe salariu pe o ... (vezi toată discuția)
Executari silite carmenssilva carmenssilva Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul in care am primit o hotarare de executare silita si au trecut mai mult de 15 zile ma mai pot indrepta impotriva ... (vezi toată discuția)