avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Banca refuza deschiderea unui cont de card
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Banca refuza deschiderea unui cont de card

M am angajat de curand si angajatorul face plata salarilor doar prin transfer bancar, am fost la o banca ing pentru a deachide un cont de card si am fost refuzat prima data motivul a fost acela ca am o proprire de la fisc iar al doilea motiv primit este acela ca am avut un card in trecut care a fost inchis cu un sold negativ. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Primec raspunsul ca banca are drepul de a selecta clientii
Cel mai recent răspuns: cori1 , utilizator 20:09, 12 Ianuarie 2019
Vedeți ce zice angajatorul si cum o rezolvați.
Incercati la Trezoreria Statului
Nu inteleg... se pote face card acolo sau este o gluma?

Adrian Dimitriu a scris:

Incercati la Trezoreria Statului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ing bank Alex.28 Alex.28 Buna ziua , mi-a fost refuzat deschiderea unui cont bancar la Ing , pe motiv ca nu sunt salariat . Pe site-ul lor nu apare asa ceva . Ba mai mult angajata ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate impune banca in care vireaza salariul? Apollo_ro Apollo_ro Am incercat sa obtin un credit imobiliar. Pentru asta am consultat mai multe banci, iar una din conditiile puse a fost sa mi se vireze salariul intr-un cont ... (vezi toată discuția)
Se poate folosi un card virtual ing pentru a primi salariul ? Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Nu stiu daca am nimerit catergoria corecta . Daca este categoria gresit rog un moderator/admin sa nu-mi stearga intrebarile si sa le mute in categoria ... (vezi toată discuția)