avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Evacuare chiriasi fara instanta pt contract pe 10 ani?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Evacuare chiriasi fara instanta pt contract pe 10 ani?

Buna seara,

Persoana fizica am inchirait spatiu comercial unei societati pe o perioada de 10 ani. Contractul a fost declarat la ANAF si notat in CF.

Cum pot evacua chiriasii pentru neplata chiriei si a utilitatilor? Sunt suficiente demersurile unui executor judecatoresc sau trebuie o hotarare judecatoreasca in instanta avand in vedere perioada mare de 10 ani?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:29, 12 Ianuarie 2019
Buna seara,
Dupa notificarea unui executor, daca nu va intelegeti, trebuie si interventia instantei.
va sfatuiesc sa folositi procedura de urgenta.
Nu conteaza durata pt care a fost închiriat spațiul,daca nu vor sa plece singura soluție e instanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie, contract bogdan1999 bogdan1999 Cum se procedeaza sa inchiriem un imobil unui locatar in siguranta pentru Proprietar in cazul in care chiriasul nu plateste ??? Cum scap de aceasta frica ... (vezi toată discuția)
Am un chirias cu contract de inchiriere la anaf dar e rau platnic ... MIHALEA VASILE MIHALEA VASILE AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E RAU PLATNIC , I-AM REZILIAT CONTRACTUL DE INCHIRIERE SI I-AM DAT TERMEN O LUNA PENTRU A PLECA DIN CASA ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Tatal meu a inchiriat un spatiu din imobil unei societati cu profil alimentar. Contractul a fost facut la ANAF pe 10 ani fara niciun fel de ... (vezi toată discuția)