avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de Sarcina și lauzie după risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de Sarcina și lauzie după risc maternal

Buna seara,

Din 13 August 2018 am intrat in concediu de risc maternal pe care l-am avut pana in 10 Decembrie 2018, urmând ca din 11 Decembrie 2018 sa intru in concediul de sarcina și lauzie. Întrebarea este cum se calculează concediul de sarcina și lauzie? Se iau in considerare la calcul și lunile de risc maternal sau doar lunile dinainte?
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
Pety29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pety29 , utilizator 14:19, 12 Ianuarie 2019
Calcul referitor la durata sau la cuantumul indemnizatiei ?
Referitor la cuantumul indemnizației.
Știu ca este 85% din brut, dar am primit o suma mai mică decât la concediul de risc maternal deși acela este de 75% din brut.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Pety29, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal iulian1983 iulian1983 Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem ... (vezi toată discuția)
Baza calcul cm sarcina si lauzie la a doua sarcina Nko_kiss Nko_kiss Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza CM risc materna si sarcina si lauzie la al doilea copil? Mentionez faptul ca dupa cei doi ani de stat ... (vezi toată discuția)
Sarcina, concediu de risc maternal, concediu prenatal, ccc iulian.i iulian.i Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste informatii: Sotia mea este insarcinata, data probabila a nasterii 23 feb 2013.Acum este in concediu de risc, luat pt ... (vezi toată discuția)