avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Enel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Enel

Mama mea a semnat un contract de furnizare energie electrica Enel si nu a citit cu atenție contractul,. In concluzie vreau să-l anulez si sa raman ca si pana acum, specific nu au trecut decat 18 h de la semnarea contractului. Ce pot face in aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 12 Ianuarie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca ar trebui sa luati legatura cu cei de la Enel si sa le explicati situatia.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Energie electrica Ștefan Radu Boscor Ștefan Radu Boscor Bună ziua, am semnat un contract de furnizare a energiei electrice în iunie 2017 cu enel... În ianuarie 2018 au început sa îmi emită facturi ei dar doar ... (vezi toată discuția)
Inselata la cumparare apartament ContSters381108 ContSters381108 Buna! Sunt o tanara mama care-mi cresc singura copilul nascut in afara casatoriei si nerecunoscut de tata. Cu chiu cu vai am reusit sa cumpar un apartament. ... (vezi toată discuția)
Contract enel (energie electrica) deepspirit deepspirit Buna ziua! Acum cateva zile a venit un agent de vanzari de la Enel(firma de energie electrica) si i-a spus mamei ca trebuie sa schimbe numele contractului. ... (vezi toată discuția)