avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Energie electrica

Bună ziua, am semnat un contract de furnizare a energiei electrice în iunie 2017 cu enel... În ianuarie 2018 au început sa îmi emită facturi ei dar doar pentru aproximativ 6 luni... Din iulie 2018 nu am mai primit nicio factura de la ei,de atunci am sunat la ei de nenumărate ori și le-am explicat situația mea... De fiecare data au spus ca voi fi contactat de un consultant enel pentru clarificarea situației dar nu s-a întâmplat asa... Eu practic nu am mai primit nicio factura de aproximativ 1 an... Ce ar trebui sa fac deoarece vreau sa rezolv aceasta situație cât mai rapid... Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:40, 10 Iulie 2019
Eu va sfatuiesc sa va creati un cont de utilizator pe platforma lor online pe baza codului de client si veti putea avea acces oricand la facturi, veti putea sa va trimiteti
consumul lunar si puteti face si plata folosind un card, direct din aplicatie.
Am avut dar mi l-au anulat...nu știu motivul
anularea se produce doar pentru inregistrare dubla: doua conturi cu acelasi cont de client/ Eneltel. Curent aveti?
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2019
adriandimitriu, utilizator
Am curent... Doar ca nu primesc factura... Si când sun la enel ei spun ca nu mai am contract activ cu ei... Si ca trebuie sa semnez un nou contract la alte costuri, dar nu vine nimeni sa semnez un alt contract... De aproximativ un an tot pățesc asta... Nu mi se pare normal...
Fiecare vine atunci când are un interes. Cred că momentan beneficiați de o confuzie: fie plătește altcineva care nu observă (are mult de plată), fie e o eroare la Enel. Într-adevăr, nu durează la infinit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract enel care nu respecta formatul standard legal. facturi fara contract semnat! Dan-Dumitru Dan-Dumitru Enel imi cere sa semnez un altfel de contract decat cel legal. Cum e posibil? Ce trebuie sa fac? Eu stiam ca exista un singur fel de contract posibil de ... (vezi toată discuția)
As dori sa dau in judecata compania enel / kruk Cezar.p Cezar.p As dori sa dau in judecata compania ENEL Banat/E-Distributie Banat sau compania KRUK Romania SRL, nu sunt sigur care este responsabila, pentru anularea unei ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru sistarea curentului electric elisabeth1968 elisabeth1968 buna,doresc sa fac o cerere catre electrica,pentru sistarea curentului electric pe o perioada de 12 luni,cum o formulez?:\">ma ajutati va rog,dupa 25 de ani in ... (vezi toată discuția)