avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cod CAEN 6630?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cod CAEN 6630?

Se poate infiinta PFA pe un cod CAEN 6630? E vorba de administrarea portofoliului unui Proprietary Trading Fund (trader forex cum s-ar spune). Exista o norma de venit pentru codul asta CAEN, ca n-am gasit nicaieri? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
bobyv87, utilizator
Cel mai recent răspuns: bobyv87 , utilizator 20:42, 12 Ianuarie 2019
Daca traderul forex isi tranzactioneaza singur banii din contul sau, situatie in care profitul este realizat din investitiile sale. In acest caz nu aveti nevoie de a va autoriza ca pfa ci o veti face pe persoana fizica.
Si daca traderul tranzactioneaza banii unui Fond Privat detinut de alta persoana in baza unui contract? Treaba e ca profitul e bazat pe performanta, deci, voi fi platit procentual din profitul fondului. In acest caz, in ce cod CAEN m-as putea incadra? Multumesc!

george-neagu a scris:

Daca traderul forex isi tranzactioneaza singur banii din contul sau, situatie in care profitul este realizat din investitiile sale. In acest caz nu aveti nevoie de a va autoriza ca pfa ci o veti face pe persoana fizica.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
bobyv87, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forex DanyloBeast DanyloBeast Buna seara! Am 18 ani si vreau sa incep sa lucrez pe o platforma de forex. 1) Trebuie sa platesc impozit pe profiturile castigate din piata forex? 2) Trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din optiuni binare on64 on64 Buna ziua, Am o intrebare pentru dumneavoarstra daca nu va suparati, sa imi replicati, eu fiind intr-o dilema cu demersurile pentru a plati impozitele ... (vezi toată discuția)
As vrea sa deschid un s.r.l pentru investitii financiare. Stefan Anton Stefan Anton Buna ziua! As vrea sa deschid un S.R.L pentru investitii financiare in numele clientilor (clientul vine cu o suma de bani, iar S.R.L.-ul o investeste pentru ... (vezi toată discuția)