avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cod CAEN 6630?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cod CAEN 6630?

Se poate infiinta PFA pe un cod CAEN 6630? E vorba de administrarea portofoliului unui Proprietary Trading Fund (trader forex cum s-ar spune). Exista o norma de venit pentru codul asta CAEN, ca n-am gasit nicaieri? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
bobyv87, utilizator
Cel mai recent răspuns: bobyv87 , utilizator 20:42, 12 Ianuarie 2019
Daca traderul forex isi tranzactioneaza singur banii din contul sau, situatie in care profitul este realizat din investitiile sale. In acest caz nu aveti nevoie de a va autoriza ca pfa ci o veti face pe persoana fizica.
Si daca traderul tranzactioneaza banii unui Fond Privat detinut de alta persoana in baza unui contract? Treaba e ca profitul e bazat pe performanta, deci, voi fi platit procentual din profitul fondului. In acest caz, in ce cod CAEN m-as putea incadra? Multumesc!

george-neagu a scris:

Daca traderul forex isi tranzactioneaza singur banii din contul sau, situatie in care profitul este realizat din investitiile sale. In acest caz nu aveti nevoie de a va autoriza ca pfa ci o veti face pe persoana fizica.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
bobyv87, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forex DanyloBeast DanyloBeast Buna seara! Am 18 ani si vreau sa incep sa lucrez pe o platforma de forex. 1) Trebuie sa platesc impozit pe profiturile castigate din piata forex? 2) Trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din optiuni binare on64 on64 Buna ziua, Am o intrebare pentru dumneavoarstra daca nu va suparati, sa imi replicati, eu fiind intr-o dilema cu demersurile pentru a plati impozitele ... (vezi toată discuția)
Investitii ( forex , cfd , optiuni ) vs depozite bancare ContSters205490 ContSters205490 De ceva timp sunt interesat sa plasez ceva capital intr -o companie ( regulamentul imi interzice sa dau nume ! ) care ... (vezi toată discuția)