avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permisul de conducere suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permisul de conducere suspendat

Bună dimineața se anulează permisul de conducere daca am amânarea aplicării pedepsei prin supraveghere la centrul de probațiune! Spuneți. Mulțumesc
Nu se anuleaza.
Nu intervine anularea.In cazul suspendarii sub supraveghere, anularea este obligatorie.(art.91 din Codul -penal ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Am doua dosare penale in desfasurare , la care s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei . Dosarele sunt de natura rutiera . Acuma daca am primit amanarea ... (vezi toată discuția)
An fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest razvan ruja razvan ruja buna am si eu o intrebare am fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest si as dori sa st ce mi se intapla ca nu sti nimik as dori sa stiu in sange cam cat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Iasmin99 Iasmin99 Îmi puteți spune daca permisul se anuleaza sau dacă se înapoiază dupa o perioada de timp? Pentru ca am fost prins fără permis la volan in timp ce ... (vezi toată discuția)