avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis strain, schimbarea lui si examen in alt judet
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis strain, schimbarea lui si examen in alt judet

Buna ziua, ma numesc Andrei si in curand trebuie sa revin acasa cateva luni din Spania in Cluj, as vrea sa profit de timpul asta pentru a-mi scoate categoria C si daca totul se misca repede si voi avea timp poate si E-ul. Problema e in felul urmator, eu am permis spaniol si presupun ca prima data trebuie sa il schimb in cel romanesc pentru a putea incepe scoala de soferi dar pentru a-l schimba de ce am nevoie? Eu vin in Cluj dar pe cartea de identitate sunt domiciliat in Dambovita. Ma puteti indruma putin? Voi avea nevoie sa merg in Dambovita sau as putea sa rezolv totul la Cluj cu viza de flotant? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
alpinab6, utilizator

Alte discuții în legătură

Greseala transcriere date permis auto teoneo teoneo Am rugamintea sa ma indrumati intr-o problema pe care fratele meu a intampinat-o. Si-a obtinut permisul (categorie B) in 1997. In 2002 s-a mutat in Spania ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto spaniol in roman floroo floroo salut tuturor, va rog sa ma jutati in privinta unui dubiu,deoarece nici politia nu stie deocamdata sa-mi raspunda concret,asta in cazul in care cineva s-a ... (vezi toată discuția)
Examen obtinere permis conducere andrei_66 andrei_66 Cum pot sa dau examenul pentru obtinerea permisului de conducere (categoria B) in alt judet decat cel de domiciliu si in care am facut scoala de soferi, avand ... (vezi toată discuția)