avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu;
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu;

sunt functionar public si sunt absolvent de studii superioare ;
in momentul incadrarii aveam studii medii,acum pot benificia de salariu corespunzator studiilor absolvite?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:38, 17 Noiembrie 2009
Salarizarea se face in fuctie de postul ocupat (daca postul prevede studii superioare sau medii) si nu in functie de studiile salariatului.
Puteti face o solicitare ,dar nu este obligatoriu daca ati absolvit sa fiti incadrat si remunerat conform pregatirii dvs. ,daca necesitatea postului nu o cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut studii superioare-va rog sa ma lamuriti cezarina19 cezarina19 Imi cer scuze, insa discutiile anterioare nu m-au ajutat sa inteleg exact situatia. De aceea, as dori un raspuns scurt, clar si concis, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Salarizare lorymiha lorymiha salarizare sunt incadrata in functia de referent,contractual, treapta II, studii medii, cu un salariu brut de 670 lei,intr-o primarie de gradul III pana la ... (vezi toată discuția)