avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan pt2
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan pt2

Buna ziua. aceasta este a doua postare referitoare la aceasi problema.
In data de 12.12.2016 am fost oprit in bucuresti si testat cu aparatul echilotest. Avand in aerul expirat 0.50. Am fost dus la sange si mi-a iesit la prima proba 1 si la a doua 0.8.
Am aflat rezultatul probelor de sange in data de 20.12.2018 cand am fost citat la politie.
Am dat o declaratie iar doamna politista care are dosarul meu mi-a adus la cunostinta ca se va face o recalculare si voi fi citat din nou pentru a mai da o declaratie.
dupa mai bine de 2 ani de cand am fost oprit si am ramas fara carnet, la ce sa ma astept?
Buna seara,
Va trebui sa va angajati URGENT avocat avand in vedere prevederile art. 336 C.Pen si ultimile adaugiri al lege.
Si e cazul sa va cumparati o valiza mai incapatoare.
ce ar trebuii sa insemne '' Si e cazul sa va cumparati o valiza incapatoare''?
Daca va veti apara corespunzator, puteti spera si la o solutie de renuntare la urmarire penala. Asigurati-va apararea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare alcoolemie only_helps only_helps Buna seara, tocmai am facut ceea mai mare greseala din viata mea, credeti ca am vreo sansa la recalculare? 1750 ml 5 % bere, consumata in 4 ore si 10 ... (vezi toată discuția)
Recalcularea acoolemiei yonut_ne yonut_ne In data de 28 aug am fost oprit in trafic si testat cu aparatul etilotesc,fiind depistat cu o alcoolemie de 0.41 in aerul expirat.Am fost dus la spilalul ... (vezi toată discuția)
Calcul retroactiv viorel_soare viorel_soare Va salut, am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am fost oprit de organele de politie acum cateva zile , control de rutina , am fost testat cu aparatul ... (vezi toată discuția)