avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Furt identitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Furt identitate

Revin cu noutati referitoare la intrebarea anterioara adresata dvs.
Am aflat intre-timp ca, cumparatorul autovehiculului a incheiat o Poliță RCA ( detin confirmarea in scris a firmei de asigurari ca au reziliat contractul -Polița RCA-cu acesta, fara a mai avea posibilitatea intocmirii altei Polițe RCA pt autovehiculul in cauza) folosindu-se de copia mea de C.I., FARA ACORDUL MEU- FARA O IMPUTERNICIRE DIN PARTEA MEA NICI MACAR VERBALA..... acest fapt, cred ca se incadreaza la FURT DE IDENTITATE.....FALS IN ACTE....
Ce demersuri trebuie sa fac pt ca acest individ sa fie sanctionat conform faptelor sale?
Mentionez ca am trimis Petiții online la D.P.R.C.I.V. si catre Inspectoratul Judetean de Politie din judetul de domiciliu al acestuia!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
RoxanaT8, utilizator

Alte discuții în legătură

Folosirea rca-ului vechiului proprietar, fără acordul sau, intr-un accident mscutariu mscutariu Am vândut in Aprilie 2019 o motocicleta. Toate actele au fost întocmite corespunzător: contract vânzare cumparare, scoasă de la taxe și impozite, fiscal, ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru polita de asigurare nevalida othelo othelo Buna ziua, Incercand sa trec frontiera, mi-a fost verificata asigurarea pe care am facut-o in urma cu mai bine de doua luni, constatandu-se ca ea nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cum obtin asigurarea soferului vinovat ? florentin70 florentin70 Am si eu o problema la care nu gasesc raspuns pe net. Accidentul a fost asa: un sofer s-a bagat in depasirea a 4-5 masini intr-un sat pe linie continua si ... (vezi toată discuția)