avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea succesiunii in instanta.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea succesiunii in instanta.

Buna ziua.Exista printre dumneavoastra o persoana umana care sa ofere si consultatii gratuite pt persoanele aflate in greutati si fara posibilitati financiare.Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:07, 13 Ianuarie 2019
Consultații juridice gratuite nu cred.
Puteti însă primi câte un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catre admin nu va suparati ca va intreb, dar care este scopul ... aiaxone aiaxone catre admin nu va suparati ca va intreb, dar care este scopul acestui site, ca eu nu reusesc nici cum sa obtin raspunsuri satisfacatoare la intrebari banale (vezi toată discuția)
Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
intrebare pentru cei care au facut regulamentul forumului avocatnet James_Hetfield James_Hetfield Am citit in regulament la indemnul unui moderator (caruia ii multumesc pe aceasta cale) urmatoarele: I[i]n forum nu se stabilesc relatii profesionale intre ... (vezi toată discuția)