avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... catre admin nu va suparati ca va intreb, dar care este ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

catre admin nu va suparati ca va intreb, dar care este scopul ...

catre admin
nu va suparati ca va intreb, dar care este scopul acestui site, ca eu nu reusesc nici cum sa obtin raspunsuri satisfacatoare la intrebari banale
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:26, 11 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Regulament Forum Avocatnet.ro

" Discuţiile din forum nu reprezintă consultanță juridică. Nicio discuţie purtată în forumul Avocatnet.ro nu poate fi interpretată ca fiind consultanță juridică sau de orice alt fel. Răspunsurile primite în acest forum au doar un scop informativ. Datorită naturii complexe a legislaţiei, precum și datorită aspectelor personale ale situaţiei expuse de dumneavoastră, este posibil ca sfaturile oferite prin intermediul Forumului să nu fie aplicabile în situaţia particulară în care vă aflaţi.

În momentul în care urmaţi sfaturile primite în Forum, o faceţi pe propriul dumneavoastră risc. Daca doriţi consultanță, vă rugăm să apelaţi la un specialist în domeniul respectiv, care are dreptul de a practica în acel domeniu, în jurisdicţia unde a apărut problema dumneavoastră.
....

Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră și, cu atât mai mult, nu vă putem garanta un răspuns complet, corect și de actualitate.
... "
dvs nu trebuie sa va suparati, nu toate intrebarile primesc raspuns, fie ca la ora respectiva cand ati pus intrebarea, nu erau prea multi on line, fie a scapat printre atatea subiecte, fie nu aveau ce raspunde in afara de "da-i in judecata", fie nu a starnit interes etc
Statistic insa, cele mai multe, primesc raspuns si din cele mai multe, sunt si de ajutor pt cine intreaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Modificare statu-quo al unui teren pe timpul procesului Anton_Muraru Anton_Muraru Buna ziua, Va rog frumos o consultatie: In timpul procesului pe L18 privind reconstituirea unui teren de 0,36 ha extravilan (cu latimea de 11.7m), Primaria ... (vezi toată discuția)
Avocatnet vs l 51/1995+statut Avocat Alexandru Gheorghe Avocat Alexandru Gheorghe In ce masura, participarea la acest forum, prin \"sfaturile\" pe care le dau avocatii, diferitelor persoane, incalca prevederile art 231 din Statut?....astept ... (vezi toată discuția)