avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietarul sau chiriașul plătească pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietarul sau chiriașul plătească pentru reparația mașinii de spălat?

Am inchiriat o camera pentru 2 ani si in aceasta zi masina de spalat rupe (ceva in neregula cu sistemul). În această situație trebuie să plătesc pentru reparații sau proprietarul se va ocupa de aceasta în general?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 13 Ianuarie 2019
Ați plătit chirie și pentru mașina de spălat,rufe, sau numai pentru închirierea garsonierei`?
Este probkema care se convine de la incheierea contractului de inchiriere
Normal,locatorul=proprietarul are obligatia sa predea cu PV predare primire utilitatile in doatrea spatiului inchiriat in stare de functionare
Normal toate defectiunile care apar la utilitati in timpul derularii contractului de inchiriere ca urmare a utilizarii exclusiv de catre locatar=chirias,implica rsponsabilitatea acestuia pentru reparatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul ameninta cu evacuarea Andrei20M00 Andrei20M00 Proprietarul apartamentului în care locuiesc dorește să mă dea afară pentru că nu îl plac ca persoană. Menționez că am un contract pe 1 an, sunt ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere (sala sport) Popescu Lorena Popescu Lorena Am nevoie urgenta de un model de contract inchiriere (pentru o sala de sport) Multumesc (vezi toată discuția)
Lamurire vioricaiulia vioricaiulia Ce inseamna din punct de vedere juridic transmiterea de catre proprietar (locator) a [b]dreptului de folosinta[/b] asupra imobilului, ca si obiect al unui ... (vezi toată discuția)