avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune teren

Buna, Are bunica mea un teren la care nu s-au mai făcut modificări în cartea funciara de mai mult de 50 de ani. In carte sunt neamuri că verișori de-ai bunicului, bunicul, etc. Indiviziunea terenului (dacă e corect terenul), nu e făcută. Totul e la gramada. Multi din CF nici nu mai trăiesc. Impozitul îl plătește pe o suprafață din CF fără număr topografic.
Întrebarea mea este cum pot sa fac succesiune pe mine, excluzând notar la care trebuie adunate toate persoanele moștenitoare?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:09, 13 Ianuarie 2019
Buna seara,
Daca nu la notar atunci in instanta.
A treia cale nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie, iesire din indiviziune, cadastru Adriana68 Adriana68 Detin impreuna cu alti doi verisori o casa si un teren. Acestea sunt pe numele parintilor nostri. Nu este facut cadastru si intabularea. Unul din verisori ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fortata - contract autentic de vanzare cumparare lovit de nulitate relativa ? kamir kamir am un contract de vanzare cumparare in forma autentica din 2004 asupra unui teren aflat in indiviziune; la baza acestui contract a stat un ante-contract de ... (vezi toată discuția)
Carte funciara separata mecy mecy Buna ziua, mama a mostenit 4/5 de la bunici casa si teren ,intabulata pa numele ei.1/5 fiind al fratelui ei care nu vrea nici sa se inteleaga cu ea nici sa si ... (vezi toată discuția)