avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fără permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fără permis

O seara buna! Dacă in 2017 am fost prins fără carnet la volan, și cu alcoolemie destul de mare, mi au Făcut dosar penal,dar nu am avut alte detalii, pana acum nu am fost sunat/ nu mi a venit nimic acasă, și am luat permisul de 1 an jumătate, nu am amenzi, accidente sau orice ilegalitați, îmi pot suspenda permisul de conducere? Sau la ce sa ma aștept.
Vă multumesc!
Sa fiti trimis in judecata si condamnat si permisul pe care l-ati obtinut in timpul cercetarilor sa vi se anuleze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Livia valentina Livia valentina Buna ziua ,pe data de 19-o8-2017 am facut accident cu mașina fiind sub influența alcoolului 0,71 mg/l in etilotest dupa care am plătit proba de sânge ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Accident cu pagube materiale . alcool an3k an3k S-a produs un accident in care un sofer beat a izbit o masina , producand pagube materiale, totusi nu a fost viina soferului beat. La echilotest a iesit 1,27g ... (vezi toată discuția)