avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de muncă neînregistrat la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de muncă neînregistrat la itm

Bună ziua! Soțul meu ''a fost angajat la firma SC Benga Euroserv SRL 6-15 ianuarie 2018,a renunțat pe motivul comportament urat si contract nedeclarat la itm''.In aprilie 2018 aflu ca are de plata amenzi in Germania Koln de 1250 euro,el nu a fost la volanul mașinii,la volan a fost cumnatul patronului care era si posesorul masinii. Intre timp cumnatul si patronul s-au certat iar acum apar dezvăluirile ,patronul a trimis in Germania copii buletin,permis,atestat si formular semnat de patron,nicidecum de soțul meu! Pe contractul de munca apare data de 17 septembrie 2017(soțul lucra la alta firma in momentul acela),numele soțului apare pe un contract al altui angajat, Am rugămintea, sa-mi spuneți ce e de facut,cum si unde ma pot adresa sa dovedesc ca nu a fost la volanul mașinii, deci nu pot plati amenzile altcuiva, cum e posibil sa se foloseasca de date personale? Mulțumesc mult, o zi liniștită!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 14 Ianuarie 2019
Amenzile se contesta in instanta .... daca a depasit termenul , atunci nu mai poate face nimic.

Pentru fals, puteti sesiza Parchetul/Politia.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz la locul de munca Zsolt1995 Zsolt1995 Buna ziua, As dorii sa va relatez o intamplare recenta. Pe data de 27 Martie m-am angajat in Germania in domeniu turistic, hotelier. La scurta vreme am ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina dar , nu mi s-a dat nici un act ! mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumparat o masina dar , propietarul (firma) , nu mi-a dat nici un act (talon,CIV,factura,fiscal), masina o am dar , nu o pot folosi. Am trimis o scrisoare ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca gabrielaslavila gabrielaslavila Sotul meu lucreaza la o firma de taxi, iar aceasta le incalca drepturile in mod sistematic si anume ii pune pe toti sa dea in afara planului cate 10 ron pentru ... (vezi toată discuția)