avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

servitute

Buna ziua stau cu chirie la stat intro curte cu inca doi propietari eu aflanduma in fundul curtii langa unul din propietari care detine o jumatate din acea curte iar imobilul in care locuiesc aflanduse pe terenul lui , de la usa mea pana la iesirea in strada sunt cam 15 m lungime , acest propietar a ingradit acest teren pe care se afla imobilul de stat in care eu sunt chirias si mia lasat o alee de trecere de 80 de cm pe o lungime de 15 m , pe aceasta lungime se mai afla o cladire tot a statului care e tot pe terenul acestui propietar iar de pe streasina acestestei cladiri apa de ploaie si zapada cade fix pe mijlocul acestei alei pe care trec eu , eu avand si un copil de un an si jumatate care il deplasez in carut de copii , intrebarea mea este : am eu ca chiris dreptul la vreun cuvant ? Si ce latime ar trebui sa aiba acea alee pe acea lungime sau daca este legala latimea care a lasato dansul eu consider ca fiind ata de ingusta prezinta si un pericol acea streasina . Unde asi putea sai fac o reclamatie in cazul in care asi avea dreptul ?
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
gheata, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, printr-o licitație se vinde jumătatea unui imobil. ... ildiko-etelka ildiko-etelka Bună ziua, Printr-o licitație se vinde jumătatea unui imobil. Cumpărătorii ocupă partea dinspre stradă a imobilului. Cu această ocazie nu le permit ... (vezi toată discuția)
Teren - curte comuna catabota catabota Buna ziua, Locuim la curte comuna in Bucuresti, casa dobandita prin lg 112, cumparata de la proprietar. Ma intereseaza daca prin lg 87 pot obtine gratuit ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau drum de trecere? Adina MD Adina MD Bună ziua! Am cumpărat, acum un an, o casă. Accesul la acest imobil se face prin curtea vecinului (scrie în acte că accesul se face prin curtea acestuia). ... (vezi toată discuția)