avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa condica prezenta.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa condica prezenta.

Buna ziua. De saptamana trecuta am fost anuntati la locul de munca ca nu vom mai semna zilnic condica de prezenta. Ni s-a justificat ca exista o lege din 2017 prin care se poate delega o persoana care sa verifice prezenta noastra la locul de munca si sa completeze un tabel. Va rog sa ma lamuriti daca exista aceasta varianta. Va multumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 14 Ianuarie 2019
Nu exista text de lege privind obligativitatea folosirii condicii de prezenta. Insa in practica, este documentul care reflecta in realitate cerintele art.119 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua ! Condica de prezenta este obligatorie din august 2017 pentru evidenta orelor lucrare de salariati? Noi tineam evidenta orelor lucrate cu fisele de ... (vezi toată discuția)
Dovada ore suplimentare de munca gioni.florian gioni.florian Cum pot eu sa fac dovada ca am lucrat ore suplimentare? 1.La serviciu mi se cere sa mai stau o ora,doua,trei...s.a.m.d..La sfarsitul lunii in fisa de pontaj ... (vezi toată discuția)
Semnatura condica dinodana11 dinodana11 Sunt CMI-Cabinet medical individual si am angajat cu jumatate de norma kinetoterapeut ,care are program flexibil ,cand este nevoie ,la solicitari, Cum ... (vezi toată discuția)