avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare CIM

Indeplinesc conditiile de pensionare la data de 14.01.2019 iar autoritatea la care sunt angajata mi-a spus ca trebuie sa mai vin la serviciu inca 5 zile, timp in care imi va comunica incetarea CIM, iar in aceasta perioada voi fi platita. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 14 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal... c.i.m. inceteaza de drept la data de 14.01.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intre lichidare si decizia de pensionare, fara venituri? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi In 15 februarie 2016, trebuie sa ies la pensie. Atunci institutia ma obliga ca sa-mi fac lichidarea si incepand cu data de 16 februarie sa nu mai vin la munca. ... (vezi toată discuția)
Salariu pana la emiterea deciziei de pensionare rin rin Daca un cim inceteaza de drept la o anumita data si salariatul nu avea cunostinta de aceasta data ce poate face in privinta drepturilor banesti de pana la ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca conf. art. 56 "d" din l.53/2003 modificat. gaby1970 gaby1970 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in aceasta situatie.:\"> In Legea 19/2000 cu modificari si completari ulterioare(inclusiv L49/2010) se mentioneaza ,, ... (vezi toată discuția)