avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA- sistem real- 2019
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA- sistem real- 2019

Buna ziua,
Pfa-urile in sistem real, vor primi decizii regularizare a sumelor de plata la contributii si impozit dupa depunerea declaratiei unice pe anul 2019?
Cam asa reiese din formularul afisat in dezbatere publica.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:39, 14 Ianuarie 2019
O sa vedem daca da sau daca nu abia dupa publicarea eventualelor precizari in monitorul oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - contabilitate in timp real, plăți impozite și cass im82 im82 Bună dimineața, vă rog să mă ajutați cu răspunsuri la următoarele: Un PFA care lucrează în contabilitate în timp real: - dacă face o declaratie ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit StRotaru StRotaru 1. PFA cu cod CAEN 6832 poate functiona pe baza normei de venit? 2. Daca raspunsul este afirmativ ce trebuie facut pentru trecerea de la venitul real la norma ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa si recuperare bani v_florina v_florina Buna ziua, La mijlocul acesti an am infiintat un PFA pe care am declarat veniturile aferente. Din cauza unor schimbari, nu am mai incasat veniturile ... (vezi toată discuția)