avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cum trebuie facuta o evaluare de risc cand primesc ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cum trebuie facuta o evaluare de risc cand primesc fisa tehnica a unei materii prime?

Lucram cu granule si as vrea sa stiu daca undeva este specificat in lege sau cum se face o evaluare de risc pentru materia prima dupa fisa tehnica de securitate.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:40, 14 Ianuarie 2019
Se tine seama de prevederile din fisa tehnica de securitate unde se mentioneaza riscurile pentru sanatate, mediu sau de alta natura. Se are in vedere fluxul tehnologic, locatia instalatiei, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de identificare a factorilor de risc profesional. Monica Popescu Monica Popescu Va rog sa-mi spuneti daca lucratorul desemnat nu are cursul de evaluator riscuri are dreptul sa semneze la aceasta fisa alaturi de angajator? (vezi toată discuția)
Inspector ssm sau lucrator desemnat ssm Hope93 Hope93 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti, am liceul tehnic, absolventa de ASE(studii de lunga durata) si recent am facut un curs de SSM de 80 de ore, in baza ... (vezi toată discuția)
Spalatorie haine echipamente de lucru salariati Elena Goran Elena Goran daca societatea vrea sa spele in incinta unitatii, echipamentul de lucru al salariatiilor sai, trebuie sa autorizeze activitate pentru spalatorie de haine ... (vezi toată discuția)