avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Bună ziua. Am un dosar penal pe fond, persoana vătămată cere în acel dosar 7.200 lei pentru îngrijiri medicale și 35.000 lei despăgubiri. Are certificat medico-legal de 14-16zile. Eu am încercat s-o dau pe amiabilă, oferindu-i suma de 8.000 lei(cam tot ce ii pot oferii direct) dar el a refuzat, spunând ca este prea puțin. În această situație, la ce sa ma aștept ținând cont ca este și prima abatere, salariul este minim pe economie, am depus certificat de căsătorie și caracterizări de la locul de muncă și de la asociația de locatari. Tot ce am pe nume este o mașină în valoare de maxim 1.500 euro. Aștept răspunsurile dumneavoastră. Va mulțumesc!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:15, 14 Ianuarie 2019
Ati fost depistat cu alcoolemie cand s-a intamplat incidentul?
Amândoi eram sub influența alcoolului
Persoana vinovată va fi condamnată si se vor acorda despăgubiri în raport de ceea ce se va dovedi si in functie de apararile.concrete.

Ce este dovedit cu acte se va obține sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima dintr-un dosar clasat de vătămare corporală îmi cere despăgubiri nameaab nameaab Buna seara..in urma unui accident rutier procurorul de caz a clasat dosarul de vatamare corporala insa victima cu un certificat medico-legal cu 14 zile ... (vezi toată discuția)
Urmarile unui accident sub influenta alcoolului soldat cu victima laurentiu832004 laurentiu832004 Buna ziua, am apelat la dumneavoastra pentru a ma indruma ce e de facut in situatia in care am sa o explic mai jos si ce urmari va avea asupra mea:in urma cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, plangere pentru vatamare corporala stefanik1986 stefanik1986 salut,am si eu niste nelemuriri...am dat acum 5 luni peste cineva ...eram eu la volan singur in masina...era sambata ora 12 ....persoana peste care am dat nu ... (vezi toată discuția)