avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plata amenda rovinieta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plata amenda rovinieta

Buna ziua,
Am fost surpins fara rovinieta in 25.08.2018, PVCC este intocmit in 11.12.2018 si am semnat de confirmare de primire in 10.01.2019. Intr-adevar am uitat sa platesc. Voi plati cei 125 de lei amenda in max. 15 zile lucratoare de la confirmarea primirii, intrebarea este daca pentru intervalul 25.08.2018 si pana astazi cand am platit rovinieta ma pot trezi si cu alte PVCC. ? Cate pot fi emise?
Daca il primeam mai devreme ma sesizam si plateam, asa stau de 4 luni fara rovinieta si am cam circulat in acest interval.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: VladOvidiu , utilizator 18:32, 14 Ianuarie 2019
Conform dispozitii in vigoare CNADNR incheie cate un singur PV contraventie aferent 1 luna calendaristica -indiferent de cate ori ati fost depistat circuland fara rovinieta in acea luna
Daca ati circulat perioada 08.2018-prezent urmeaza sa se incheie un numar de 6 PV contraventie
Multumesc pentru raspuns; presupun ca trebuie sa le platesc pe toate cele viitoare in conditiile in care primesc PVCC in termen de 4 luni de la data constatarii. Am vreo varianta de contestatie ? in sensul in care avand in vedere ca primul PVCC a sosit f.tarziu 12.01 (aproape 4 luni ) si am platit imediat rovinieta astazi pe 14.01 cand m-au sesizat? Daca imi trimeteau mai devreme apucam sa platesc in octombrie 2018 de exemplu.. sau imi pierd timpul si banii si mai bine le platesc toate amenzile pe care le primesc ? Multumesc anticipat si pentru acest raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vinieta Asaf Asaf Daca am primit o amenda pentru circulatia cu vinieta expirata, contraventia fiind savarsita pe 26.03.2017, iar constatarea facuta pe 20.06.2017, mai pot fi ... (vezi toată discuția)
Rovigneta neplatita cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Astazi am constatat ca nu am platit rovigneta auto care a expirat la sfarsitul lunii august 2017. Inca nu am primit nici un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Rovinieta sdumitruflor sdumitruflor Am circulat timp de mai multe zile fara rovinieta!!! Am cumparat.o si mi.a spus ca o are pe 6 luni!! Cand am verificat.o desi nu trecusera cele 6 luni..mi.a ... (vezi toată discuția)