Buna ziua,
Imi poate spune cineva care sunt posibilele solutii pe care le poate da judecatorul delegat cu privire la Hotararea AGEA pe care o depui la registru pentru majorarea capitalului social al unui SA, cu aport in natura?
Precizez ca a avut loc prima adunare, s-a aprobat de registru prima hotarare, de aprobare de principiu a majorarii capitalului, s-a numit un expert evaluator al aportului in natura.
Acum urmeaza a se depune la Registru raportul evaluatorului, impreuna cu Hotararea AGEA nr. 2 de aprobare a majorarii capitalului social.
Intrebarea la care am nevoie de un raspuns este : poate judecatorul delegat sa ceara reevaluarea aportului? atat timp cat exista un raport de evaluare, intocmit de un expert, judecatorul neavand cunostinte in sensul asta?
Ori, solutiile pe care le poate da sunt : admitere sau respingerea raportului?
Daca mai doriti puteti citi in afara de articolul 215 din legea 31/1990 , actualizata in 2009 si legea 441/2006 "pentru modificarea si completarea Legii nr. 31/1990" , privind societatile comerciale, republicata, si a Legii nr. 26/1990 privind registrul comertului, republicata , articolul I , punctul 147 , punctul 38 si 39 . Par mai explicite !
Majorarea capitalului prin aport in natura nu poate fi restrictionata de judecatorul delegat. Aceasta poate fi contestata doar de catre ceilalti actionari.
Majorare capital
gelu.soare
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire, eu persoana fizica detin un domeniu web achizitionat in urma cu ceva ani pe care am platit 14.000 dolari acum vreau sa il ... (vezi toată discuția)