Bună ziua,
Există o hotărâre a Curții de Apel București care stabilește faptul că pârâta este obligată la plata unei sume, cu titlu de cheltuieli de judecată. Deși hotărârea a fost dată în mai și motivată și trimisă încă din luna august 2018, pârâta nu dă niciun semn că ar dori să respecte hotărârea instanței. Cum aș putea cere pârâtei (angajatorului), înainte de a apela la un executor judecătoresc, să pună în aplicare hotararea Curții de Apel, respectiv plata cheltuielilor de judecată?
Va mulțumesc
Da, am apelat deja la un executor. De asemenea am cerut executorului sa imi comunice stadiul dosarului si am primit urmatorul raspuns:
" Dosarele au fost alocate în mod aleatoriu în considerarea, în primul rând, a intereselor creditorilor, pentru a asigura o tranziție cât mai rapidă, fără sincope în procedurile instrumentate.
Acest dosar de executare se afla pe rolul biroului *** si Asociatii.
A fost emisa incheierea de deschidere dosar si a fost inaintata cererea de incuviintare catre Judecatoria Sectorului 5, in vederea incuviintarii.
Imediat ce primim incheierea de incuviintare va anuntam.
Ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsurilor si pentru disconfortul creat.
O zi buna!"
Recuperare suma propita
acn
Buna ziua !
Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)