avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Introducere data încetare cim gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Introducere data încetare cim gresit

Bună ziua, am introdus din greșeală încetarr cim cu data de 05.12.2018 și trebuia sa introduc inetare cim cu 06.12.2018. Se mai poate face ceva în acest sens? Exista vreo sancțiune,în cazul în care se pot face modificări? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 14 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasii sunt urmatorii :
- anulare incetare c.i.m.
- inregistrare incetare c.i.m.
- transmiterea/depunerea registrului la ITM.

Mtumesc pentru raspuns, oare corecție nu se poate face? Se pot aplica sancțiuni dacă fac aceste modificări? Mulțumesc încă odată
Cornel Vasile a scris:

Pasii sunt urmatorii :
- anulare incetare c.i.m.
- inregistrare incetare c.i.m.
- transmiterea/depunerea registrului la ITM.

Merge si corectie .. in acest caz, orice corecție a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoștință de acestea.
Mulțumesc. După dumneavoastră care ar fi mai corect sa zic asa corecție sau anulare decizie încetare cim?

Cornel Vasile a scris:

Merge si corectie .. in acest caz, orice corecție a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoștință de acestea.

Corectie ....

Alte discuții în legătură

Revisal incetere contract de munca okdaniok okdaniok Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Am avut un salariat angajat trei luni, apoi am operat in REVISAL incetare contract de munca. Dupa doua ... (vezi toată discuția)
Angajarea aceluiasi salariat dupa incetare cu acordul partilor bvr bvr Buna ziua! Doresc sa va prezint o situatie ma rar intalnita, dar si sa va cer un sfat. Unul din salariatii firmei a depus ieri, 05.06.2014 cerere de ... (vezi toată discuția)
Numarul de contract gresit in revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am gresit nr contractului in revisal. Este corect daca apas butonul Contracte, apoi al 2 lea chenar Operatii contract, corectie si modific nr. ? ... (vezi toată discuția)