avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Informații executare silită divulgata unei banci
Discuție deschisă în Executare silită

Informații executare silită divulgata unei banci

Am făcut o simulare pentru un credit și analistul mi-a respins cererea din cauza unor cesiuni și executări silite. Unde a avut acces și cine a divulgat aceste informații? Se poate discuta aici de datele personale?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:28, 14 Ianuarie 2019
Faptul că sunteți rău platnic, nu înseamnă că aceste date personale sunt secrete și confidențiale. Agentul de credit foarte simplu a verificat la toate Băncile și IFN-urile cazierul dvs financiar, cu scopul să verifice dacă nu cumva aveți din trecut credite neplătite, și așa a primit informațiile solicitate, informații care nu sunt secrete confidențiale.

În concret instituția de credit nu face altceva decât să se protejeze de clienții care pe viitor le-ar putea crea probleme financiare.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot face credit că apar pe portal.just.ro. cum pot să-mi șterg datele? EllaGabriela EllaGabriela Buna ziua cum pot sa mi șterg datele de pe portal just. Nu pot face credit ca apar pe portal just. (vezi toată discuția)
Are dreptul? lilicrin lilicrin Are dreptul primaria sa se intereseze la BP daca firma are datoriile achitate? Primaria a trimis catre BP un inscris in care li se cere BP-ului sa precizeze in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)