avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna seara, ma aflu in concediu crestere copil,si nu mai doresc sa ma intorc la actualul loc de munca cand se termina concediul,vreau sa fac un pfa sa prestez servicii de infrumusetare.Cum trebuie sa procedez pentru a nu pierde stimulentul de insertie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaelanenciu , utilizator 20:13, 14 Ianuarie 2019
Trebuie sa va infiintati mai devreme PFA-ul , astfel incat cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani sa fie functionabil.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Pufesita Pufesita Buna ziua.Sunt in indemnizatia de crestere a copilului.Vroiam sa va intreb,am inteles ca daca vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Del2018 Del2018 Bună ziua, ma aflu în concediu creștere copil și nu mai doresc sa ma întorc la vechiul loc de munca ci doresc sa îmi deschid un pfa și sa primesc ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie RoxanaOr RoxanaOr Bună ziua! Momentan ma aflu în concediul de creștere a copilului. În condițiile în care am depus dosarul cu cererea pt perioada de 2ani si doresc sa ma ... (vezi toată discuția)