avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție

Bună ziua, ma aflu în concediu creștere copil și nu mai doresc sa ma întorc la vechiul loc de munca ci doresc sa îmi deschid un pfa și sa primesc stimulentul de inserție 1) Cum sa procedez pentru a nu pierde stimulentul de inserție? 2) ca pfa ce condiții trebuie îndeplinite în aceasta perioada pentru a nu mi se retrage dreptul la stimulent? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 1 August 2019
Trebuie sa incepeti activitate ca PFA cu cel putin 60 de zile inainte de data implinirii varstei de 2 ani de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Mihaelanenciu Mihaelanenciu Buna seara, ma aflu in concediu crestere copil,si nu mai doresc sa ma intorc la actualul loc de munca cand se termina concediul,vreau sa fac un pfa sa prestez ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție adrianaa.alina adrianaa.alina Buna ziua! Momentan sunt in concediu de creșterea copilului, acesta va împlini 2 ani pe 9 martie 2019. Tatăl nu dorește să își ia luna de concediu. În ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi schimb locul de munca avand in vedere ca sunt in concediu de crestere al copilului? MiAd MiAd Sunt in concediu de crestere al copilului si in august ar trebui sa ma reîntorc la munca dar doresc sa imi schimb locul de munca si sa incep munca mai repede ... (vezi toată discuția)