avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare permis

Am si eu o intrebare am avut un mic accident din vina mea si am intrat la neacordarea de prioritate si vătămare corporală din culpă și mi sa întocmit dosar si permisul imi este la poliție pana la solutionarea cazului dar a trecut aproape un an de zile si am intrebare se poate sa imi recuperez permisul inapoi pana la solutionarea cazului(dosarului)? Si daca da cum ?

Alte discuții în legătură

Permis auto Andrei 199 Andrei 199 Bună ziua, prin luna mai cred, am avut un accident rutier din vina mea, neacordare de prioritate intr.o intersectie, am avut dosar penal, am luat dovada de la ... (vezi toată discuția)
Accident neacordare de prioritate ovidiu-forfota ovidiu-forfota buna. in urma cu aprox. 2 ani am avut un accident din cauza neacordarii de prioritate (vina mea). ieseam de pe o strada care era intr-o curba iar ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala - neacordare de prioritate adrian.cc adrian.cc Buna ziua. Am si eu cateva intrebari legate de situatia in care ma aflu: In August 2008 am avut un accident cauzat de neacordare de prioritate (eu fiind ... (vezi toată discuția)